torsdag 6. september 2012

Høst?

I morges var det dugg over hele plenen og når man puster ut kommer det små skyer som sakte forsvinner i vinden. Her våkner vi opp til en flott dag med sol, og kun 6 grader ute.
Det har allerede begynt å rasle i bladene når man går på tur og astersene er blitt plantet ut.

Jeg sitter nå og kikker på nyheter til neste år, nye spennende farger og bestselgerne fra i år. Jeg vil snart åpne nettbutikken igjen for salg for våren 2013, men da lurer jeg litt på; Hva kan dere tenke dere? Hva syns dere vi mangler?

Det er alltid spennende å få kunde mail fra dere hvor dere forteller om opplevelser eller ønsker for nettbutikken slik at vi kan videreutvikle oss og vårt sortement. Det er jo tross alt deres ønsker vi prøver å oppfylle, så har du et ønske ang en sort eller en farge, så må du skrive til oss og fortelle om det!

Hvordan har ellers sommeren vært for alle dere? Jeg har fått inn noen flotte bilder fra dere og vi ønsker oss alltid flere bilder som kan varme oss på kalde høstdager utover nå.
Her har vi et flott bilde fra tidligere i sommer av Trixi - Blueberry Parfait

Hvordan går det med plantene deres? Har dere allerede røsket dem opp og satt ned høst kolleksjonen eller står de i sin siste prakt og bare venter på høsten? Hjemme hos oss er det i allefall litt av begge deler, noen har desverre måtte gi opp mens andre er standhaftige og står på!

Husk og følge oss på facebook eller meld deg på vårt nyhetsbrev slik at du kan få med deg alle våre nyheter og tilbud før resten av verden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar